PB Psycholoog

Behandelaar

Terug

4

BEHANDELAAR

Pauline Brombacher (1966)

Belangrijkste drijfveer is voor mij om mensen te begeleiden om (weer) in hun kracht te komen.

Doel is voor mij om mensen zo te begeleiden dat ze zichzelf verder kunnen helpen. Ik vind het belangrijk om echt te luisteren, vrij van oordelen, om te begrijpen wat iemand beweegt, wat maakt dat iemand bepaalde klachten heeft en op welke wijze iemand daar weer grip op kan krijgen.

Ik ben afgestudeerd als psycholoog met een masteropleiding (MSc) klinische psychologie. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren in de specialistische GGZ gewerkt met cliƫnten met veelal meerdere psychische problemen. Sinds 2016 werk ik zelfstandig in mijn eigen praktijk in Nuenen en bij Talent! Psychologie in Berghem. Met ingang van januari 2019 ben ik in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vanuit mijn werkzaamheden voor Talent! Psychologie in Berghem. De opleiding tot gezondheidszorg psycholoog duurt 2 jaar en supervisie is hier onderdeel van.

Mijn achtergrond bestaat uit een brede levens- en werkervaring, opgedaan in binnen- en buitenland. In 1990 ben ik afgestudeerd als fysisch geograaf. Sindsdien heb ik onder andere gewerkt in ontwikkelingssamenwerking, bij adviesbureaus, bij de rijksoverheid en als zelfstandig ondernemer. Ik heb onder andere gewerkt in diverse managementfuncties. Ik merk in mijn werk als psycholoog dat ik veel heb aan deze achtergrond evenals aan vrouw en moeder zijn in een gezin met drie kinderen die aan het uitvliegen zijn.